Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس فروتن در خصوص اعتراض فدراسیون کشتی ایران به داوری مبارزه یونس امامی و حریف قزاقستانی توضیحاتی ارائه کرد. ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

عباس فروتن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص مبارزه نیمه نهایی یونس امامی با حریف قزاقستانی که با اشتباه داوران، نماینده 70 کیلوگرم کشتی آزاد ایران روانه دیدار رده بندی شد، اظهار داشت: قطعا در این مبارزه عمدی در کار نبود چراکه این مسابقات جهانی همانطور که برای کشتی گیران گزینشی المپیک محسوب می‌شد، درمورد داوران هم همین شرایط وجود داشت و هر اشتباهی می‌توانست منجر به از دست دادن المپیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوران شرکت کننده در مسابقات نورسلطان به شدت زیر نظر کمیته داوران اتحادیه جهانی بودند و این از مراحل گزینش آنها محسوب می‌شد. ولی به هرحال وقتی پای انسان وسط باشد ممکن است اشتباه هم وجود داشته باشد، خطای انسانی همیشه محتمل است.

وی ادامه داد: فدراسیون کشتی ایران هم برای دفاع از حق کشتی‌گیرش، نامه‌ای به اتحادیه جهانی نوشت و از آنها خواست داوری مسابقه یونس امامی و کشتی گیر قزاق دوباره بررسی شود. در این مبارزه دو اتفاق رخ داد که محل شک و تردید بود. یکی فن 4 امتیازی یونس امامی که درابتدای کشتی زد و داور فقط دو امتیاز به او داد و دیگری هم فن پایان کشتی که یک امتیاز به حساب کشتی گیر ما نوشته شد. این‌طور که با داوران‌مان صحبت کردیم، اشتباه اصلی در همان فن ابتدای کشتی صورت گرفته و در خصوص فن آخر که بیشتر مورد اعتراض بود، امتیاز درست لحاظ شده است.

فروتن خاطرنشان کرد: هر روز کلینیک داوران برگزار می‌شود تا مواردی که نیاز به بررسی بیشتر دارد و اتفاقات داوری مورد بررسی قرار گیرد. در این کلینیک در مورد مبارزه یونس امامی به این نتیجه رسیدند که اجرای فن او در پایان کشتی، به این دلیل که بخش زیادی از بالاتنه کشتی گیر در هنگام بارانداز از تشک خارج شده، همان یک امتیاز درست بوده است اما در ابتدای کشتی با توجه به اینکه هر و پای حریف بلند شده و از حالت پارتر خارج شده است، باید به مجری فن 4 امتیاز داده می شد که داوران دو امتیاز به او دادند.

 به گزارش تسنیم، این درحالی است که یونس امامی تنها با اختلاف یک امتیاز کشتی را واگذار کرد و اگر دو امتیاز درست محاسبه می شد، او برنده این مبارزه بوده و راهی فینال وزن 70 کیلوگرم می شد.

2 فینالیست و همچنان دور از سکو/ 2 عنوان چهارمی، 7 مدال و 5 سهمیه از تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی

 

انتهای پیام/

R1435/P/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کشتی فرنگی کشتی آزاد کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی فرنگی کشتی آزاد کشتی کشتی فرنگی کشتی آزاد کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی

مدیر روابط بین الملل فدراسیون دوومیدانی از ثبت تقویم مسابقات قهرمانی کشوری ایران در فدراسیون جهانی دوومیدانی خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی طهایی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی اظهار داشت: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می‌کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس 5 مسابقه و بالاترین رتبه‌ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می‌کنند. این امتیاز بر مبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده‌اند.

حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران

 

وی افزود: این رنکینگ‌ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او W که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می‌شود و 370 امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه‌ای در رده های DF، GF و ABCDEF برگزار می شود.

مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات F، دارا 15 امتیاز است و قهرمانی کشورها در رده ب قرار می گیرد و 100 امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال 2023 فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه 6 ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص مطیعی سرپرست فدراسیون و معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا  مسابقات قهرمانی کشور ایران 100 امتیاز  دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است اما با پیگیری‌های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در 27 و 28 خرداد و مردان که در 7 و 8 تیر برگزار می‌شود، در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد.

طهایی گفت: خدا را شکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته‌ است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • توضیحات وزیر کشور درباره وضعیت کشتی توقیف شده
  • پایان کار بانوان ایران در تفنگ ۱۰ متر جام جهانی تیراندازی
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • تعیین کمیته ویژه برای بررسی رویداد اخیر در بدخشان
  • اعتراض استقلال خوزستان به داور بازی سپاهان